Lido

6
Vacanceselect.com logo

Misschien wel de beste plek aan het Gardameer…Camping Lido ligt in een groen park aan een knus kiezelstrandje. Kabbelend water, niet te diep, dus kleintjes kunnen fijn spelen. Bootjes leggen aan bij de steiger. En dan het uitzicht…bergtoppen waarvan je in de wolken raakt! En de kinderen? Die stralen. Dat kan ook niet anders met dat spetterende animatieteam en de zwembaden met héél snelle glijbanen!

Snel sneller snelstOp Camping Lido is altijd wat te beleven. Daar zorgt het animatieteam wel voor. En er zijn natuurlijk die zwembaden met hoge, lage, rustige en heel snelle glijbanen…Kinderen roetsjen eindeloos naar beneden! Kun je intussen zelf op je gemak koffie drinken óf in de fitness aan je conditie werken. En wat dacht je van een keer een stoere watersport uitproberen? Leuk voor de foto's!

DorpentochtTip: huur een fiets op de camping. Want als je langs het fietspad langs het meer rijdt, heb je de meest fantastische uitzichten. Én supergezellige dorpjes binnen een half uur fietsen. Zoals Peschiera del Garda waar je binnen de stadmuren teruggaat naar de middeleeuwen. Terrasjes aan het water voor het oprapen. Lazise is al net zo middeleeuws. Kasteel, een klein haventje en flaneren over de Lungolago op zoek naar je favoriete restaurantje. Nog even doortrappen en dan ben je in Bardolino. Beroemd om zijn wijn. Ga proeven! Topper voor je kinderen deze vakantie? Aquapark Canevaworld en attractiepark Gardaland. Camping Lido? Doen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging lido

De ligging van "lido" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.