Eurocamping Pacengo

6
Vacanceselect.com logo

Een topper voor alle kids! Watersporten op het Gardameer, onbeperkt spetteren in het zwembad én iedere avond animatie! Veel gasten komen terug op Camping Eurocamping en dat is niet voor niets. Schoon sanitair, netjes onderhouden zwembad, ligbedden om het zwembad en op het kiezelstrand. Installeer je maar!

Zwemmen, spelen en pizzaDe allerkleinsten spelen veilig in het kindergedeelte van het zwembad. Verder heb je hier alles bij de hand: een ligweide bij het zwembad, een bar en speeltuin, kinderanimatie en lekker makkelijk: Eurocamping heeft een eigen restaurantje. Of 's avonds een klein wandelingetje want rond de camping vind je verschillende lekkere eettentjes.

SightseeingHet Gardameer is een geliefde bestemming en dat is begrijpelijk. Watersporten? Leef je uit! Waterfietsen, surfen, kanoën, noem maar op. Succesnummer bij kinderen en wel héél dichtbij: pretparkfun in Gardaland en Canevaworld. Een ruim aanbod van stadjes en dorpjes die erom vrágen ontdekt te worden. In tien minuten rijd je naar Peschiera del Garda. Op de terrasjes langs het kanaal zit je super! Meer charmante plaatsjes rond het meer verkennen? Neem de veerboot, pik je gelijk een prachtig boottochtje mee. Ook jij wil straks terug naar Eurocamping!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging eurocamping pacengo

De ligging van "eurocamping pacengo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.