Park Residence Il Gabbiano

6
Vacanceselect.com logo

Het luxe sfeervolle Park Residence Il Gabbiano ligt verscholen in een frisgroene tuin met kleurig bloeiende oleanders op twee kilometer van het Gardameer. Gastvrijheid staat bij Il Gabbiano hoog in het vaandel, eigenaresse Chicca doet er werkelijk alles aan om het je als gast, groot en klein, naar de zin te maken. Il Gabbiano is geknipt voor jonge kinderen, genoeg speelruimte, fijne zwembaden en een gezellige miniclub. In het restaurant koken ze met Italiaanse passie dus bereid je maar voor op avonden met heerlijke Italiaanse gerechten begeleid door goede wijn. En vergeet het schepijs niet te proeven…je bent in Italië!

Onthaasten op Park Residence Il GabbianoJe kinderen mogen kiezen uit maar liefst drie zwembaden. En in de lente en de herfst ontspan je in het binnenzwembad met bubbelbad en jetstream. Vanuit het raam kijk je dan uit op het groen van de tuin die je omringt. Doe je in de zomer mee met een sporttoernooi of zing, spring en dans je mee met de laatste zomerhits? Of speel een partijtje tennis met je kinderen. Win je het nog van de oudste? Laat je daarna in het wellnesscentum vertroetelen met een weldadige hydomassage. Ontspan!

Gardameer, betoverend Verona en romantisch VenetiëWat doe je eerst? Om te beginnen naar de haven van Moniga del Garda? Of een boottochtje over het Gardameer? Of worden het alle mooie plaatsjes rond het Gardameer? Het zijn er genoeg! Sirmione (schiereiland), Desenzano (markt), Peschiera (terrassen langs kanaal), Limone (citroenindustrie) en Malcesine (kabelbaan Monte Baldo). Maar zeer waarschijnlijk staat Verona ook op je to-dolijstje. Verona is een betoverende oude stad die sinds 2000 zelfs op de werelderfgoedlijst staat. Veel bruggen over de Adige, goed in tact gebleven Romeinse bouwwerken zoals de Arena en natuurlijk hét balkon! Wist je dat het twee uur rijden is naar Venetië? Gewoon gaan! Venetië vergeet je nooit meer. Fijne vakantie op Il Gabbiano!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging park residence il gabbiano

De ligging van "park residence il gabbiano" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.