Fontanelle

6
Vacanceselect.com logo

Camping Fontanelle is een kleinschalige rustige familiecamping voor jonge gezinnen, direct aan het mooie Gardameer. Het uitzicht vanaf de camping is fenomenaal: je kijkt uit op het schiereiland Sirmione. Vooral 's avonds is dit spectaculair met de duizenden lichtjes aan de overkant van het meer. Echt een fijne camping voor fans van het Gardameer!


Alles wat je nodig hebtCamping Fontanelle is geen massale camping maar beschikt evengoed wél over alle faciliteiten die je voor je vakantie wenst. Een lekker zwembad voor de nodige afkoeling met een apart kinderbad voor de kleintjes. Spelen, knutselen en dansen met het gezellige animatieteam. Klimmen, klauteren, glijden en schommelen in de speeltuin of een balletje trappen (of slaan). En natuurlijk het meer op. Huur een waterfiets of boot en verken het Gardameer vanaf het water. En laat je, voor het echte vakantiegevoel, in de bar of het restaurant verwennen met een koel drankje, ijsje of smakelijke maaltijd.

De westkant van het GardameerCamping Fontanelle ligt 1 km van het centrum van Moniga del Garda met het kasteel, kerken, de haven en op maandagochtend de markt. Op de dinsdagochtendmarkt in Desenzano, een kwartiertje verderop, vindt je keramiek, lokale specialiteiten en souvenirs van leer. Bekijk in Desenzano in het museum de restanten van een Romeinse Villa met mozaïekvloeren. Achter het centrale plein (terrasjes!) van Desenzano, liggen gezellige autovrije winkelstraten. Shop ze! Salò, een half uurtje ten noorden van Fontanelle, heeft de langste (en mooiste) boulevard langs het meer, de Lungolago Zanardelli. Kuier hier langs het water en bekijk vanaf een bankje op de kant, naar de bedrijvigheid van de bootjes op het water. Mét een ijsje natuurlijk! Je komt weer helemaal op adem. Si diverta!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging fontanelle

De ligging van "fontanelle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.