Rolli

6
Vacanceselect.com logo

Wil je een rustige vakantie aan het bruisende Gardameer? Camping Rolli is een kleine intieme familiecamping aan het Gardameer en zeer geliefd vanwege de gemoedelijke sfeer. De mooie en verzorgde tuin als achtergrond en de rust eromheen maken het hier heel ontspannen. Maar wat deze camping vooral zo bijzonder maakt, is het enthousiasme en vriendelijkheid van de zussen Mattiotti. Het is alsof je hier thuis komt op vakantie! Een pareltje aan het Gardameer!


Even een frisse duikDe camping heeft een zwembad en een apart bad voor de kinderen. 's Ochtends even toeren of een plaatselijke markt bezoeken en daarna een verfrissende duik in het zwembad. Op ongeveer 500 meter van de camping tref je het heerlijke strandje waar je ook bootjes kunt huren en kunt windsurfen. Tip: neem een watertaxi vanuit Porto Torchio en bezoek het “konijneneiland” Isola San Biagio.

Lekker eten en barbecueën Beleef het Italiaanse leven op de zaterdagochtendmarkt in San Felice del Benaco en koop verse streekproducten van de plaatselijke boer. Lekker een avondje uitgebreid kokkerellen. Niet vergeten, barbecueën is ook een optie!

Gardaland Camping Rolli ligt aan de prachtige baai van Manerba del Garda, verscholen tussen het groen en op slechts 500 meter van het Gardameer. Vanuit Camping Rolli kun je de omgeving van het Gardameer uitstekend gaan ontdekken. Wat denk je van een bezoekje aan de weekmarkt van Padenghe sul Garda, flaneren op de boulevard van Salò of het maken van natuurwandelingen in de bergen rondom het Gardameer? Prachtige steden als Salò, Desenzano en Sirmione zijn makkelijk te bereiken. Voor de kinderen zal een bezoek aan pretpark Gardaland beslist een avontuur zijn. Er zijn spannende achtbanen en avontuurlijke wildwaterbanen…gegarandeerd: veel pret! Ook een bezoek aan het sprookjesachtige Venetië bevelen we van harte aan.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging rolli

De ligging van "rolli" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.