San Giorgio Vacanze

6
Vacanceselect.com logo

San Giorgio Vacanze is een gezellige, kleinschalige camping gelegen aan een van de mooiste natuurlijke trekpleisters van Italië: het Gardameer. Het Gardameer zelf is een ideale locatie om te zwemmen en allerlei watersporten te beoefenen. Ook op de camping kun je lekker zwemmen in het mooie zwembad met een apart kinderbad voor de kleintjes. In de omgeving kun je bovendien heerlijk genieten van de rust en de prachtige natuur, maar je kunt ook leuke uitstapjes maken naar de cultuurstad Verona, de Zoosafari of het attractiepark Gardaland. Kom voor een heerlijke mix van zon, waterplezier, natuur en cultuur naar San Giorgio Vacanze!

De voorzieningen van San Giorgio Vacanze De camping beschikt over goede voorzieningen waardoor je een uitstekende vakantie zult beleven. Zo vind je bij San Giorgio Vacanze onder andere:
· Zwembad met mooi uitzicht
· Restaurant met panoramisch terras
· Kleine supermarkt

Er is ook aan de kinderen gedacht. Zij zullen zich vermaken met:
· Apart kinderbad
· Kinderspeeltuin

Ook zijn er leuke sport- en ontspanningsfaciliteiten. Zo kun je onder andere voetballen, tennissen, computerspelletjes spelen en biljarten.

Je verblijf op San Giorgio Vacanze Op het heerlijke schaduwrijk gedeelte van de camping bieden wij diverse vakantiebungalows aan. De bungalows zijn verzorgd ingericht en op het terras kun je in alle privacy van het Italiaanse buitenleven genieten. Tevens is er een gemeenschappelijke tuin.

Boek nu je verblijf op San Giorgio Vacanze aan het fantastische Gardameer! Geniet van alle mogelijkheden voor waterpret, heerlijk eten in het restaurant en alle sport- en spelfaciliteiten. Je vindt deze gezellige camping in het dorp Manerba del Garda, op een rustige positie aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer. Het dorp ligt aan een weg, in een groene baai. Via een hek heb je vanuit de camping direct toegang tot het publieke (kiezel)strand aan het Gardameer. Het Gardameer blinkt uit op het gebied van schoonheid en is buitengewoon geschikt voor allerlei watersporten of het maken van een boottochtje. Ook de lokale markten in de vele mooie plaatsjes rondom het meer zijn een bezoek zeker waard. Voor de Italiaanse cultuur kun je Venetië en Verona bezoeken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging san giorgio vacanze

De ligging van "san giorgio vacanze" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.