Garda

6
Vacanceselect.com logo

Camping Garda is een rustige camping direct aan het Gardameer op loopafstand van het historische centrum van Limone sul Garda. Ben je op zoek naar rust, maar wil je wel verblijven in een bruisende Italiaanse omgeving? Boek dan nu je vakantie naar Camping Garda bij Vacanceselect. 


De voorzieningen van Camping Garda Tussen het groen en de olijfbomen is Camping Garda een paradijs met alle voorzieningen om je verblijf compleet te maken. Zo is er een:
• Zwembad met kinderbad
• Gezellige bar
• Minimarkt voor de dagelijkse boodschappen

Uiteraard kun je je eigen maaltijden koken, maar uit eten op de camping is helemaal een prima afsluiting van de dag. Camping Garda beschikt over:
• Restaurant met vis specialiteiten
• Pizza restaurant met houtoven.
Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over het Gardameer!

Boek nu je vakantie naar Camping Garda aan het Gardameer! De prachtige omgeving, prima voorzieningen en natuurlijk het privéstrand aan het Gardameer maken Camping Garda tot een echte aanrader! Aan deze zijde van het Gardameer bestaat het landschap uit eeuwenoude olijfgaarden, karakteristieke 'serre-tuinen' voor de citroenteelt, bergen en rotsen die zich in het Gardameer storten. Sportliefhebbers kunnen surfen, zeilen en mountainbiken, avonturiers beleven de dag van hun leven in Gardaland, cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in Verona. Kortom voor elk wat wils!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging garda

De ligging van "garda" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.