du Parc

6
Vacanceselect.com logo

Camping du Parc zou echt niet beter kunnen liggen. Pal aan het Gardameer én op 10 minuten lopen van het gezellige Lazise, geen auto nodig dus als wilt shoppen of een eettentje zoekt. Du Parc heeft een fijn zwembad, een kinderbad, een eigen strand aan het Gardameer en op de ligweide aan het meer kunnen je kinderen dankzij de omheining veilig spelen. 


Lekker opfrissenOp die warme lome vakantiedagen ben je af en toe wel toe aan een opfrisser. Gelukkig heeft Camping du Parc een heerlijk zwembad en een apart kinderbad met waterglijbanen. Opfrissen in het meer is natuurlijk ook een goed idee. Stoer doen? Ga waterskiën, wakeboarden of parasailen. Op du Parc hebben kinderen trouwens méér te doen dan zwemmen. Animatie voor elke leeftijdscategorie, het speeltuintje ontdekken en wie wint het tafeltennistoernooi? Zelf je conditie op pijl houden? Train in de fitnessruimte of huur een fiets, het fietspad langs het meer is prachtig!

Terrasje pikken en bootje varenDe pizza's op du Parc zijn befaamd maar langs het strand loop je ook zó naar Lazise met allerlei leuke restaurantjes. Terrasje pikken, mensen kijken, beetje flaneren, héérlijk dat vakantiegevoel. Zin om eropuit te gaan rondom het Gardameer? 's Zomers kan het druk worden, dus 'do as the locals' en pak de veerboot. Fototoestel in de aanslag en geniet van de prachtige vergezichten over het meer en op de kust. Af en toe uitstappen in een van de dorpjes aan de oevers van het Gardameer voor een rondje sightseeing en een gelato. Dat wordt straks nog een klusje om alle foto's uit te zoeken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging du parc

De ligging van "du parc" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.