Poiano Resort

6
Vacanceselect.com logo

Poiano Resort Appartamenti is een ruim opgezet park (bestaande uit een hotel- en appartementengedeelte), gelegen aan de mooie oostkust van het Gardameer" title="Campings in Gardameer">Gardameer. De vele faciliteiten en veelzijdige omgeving maken Poiano Resort Appartamenti tot de ideale vakantiebestemming. Uiteraard boekt je deze heerlijke vakantie bij Vacanceselect. 


De voorzieningen van Poiano Resort Appartamenti Deze zijn onder andere:
• Bar, restaurant en snackbar
• Sportfaciliteiten, zoals: tafeltennis, volleybal, tennis (binnen/buiten)
• TV-ruimte

Ook aan de kinderen jong en oud, is gedacht:
• Zwembad, kinderbad en zonneterras
• Speeltuin
• Animatieprogramma: miniclub (4-12) en juniorclub (13-16)

Bovendien is er een Spa- en Wellnesscentrum dat je tegen betaling kunt bezoeken (vanaf 18 jaar).

Je verblijf op Poiano Resort Appartamenti Je verblijft in comfortabele en goed verzorgde vakantiewoningen voor maximaal 4 of 6 personen. De woningen zijn verdeeld over 6 gebouwen. De woningen zijn modern en functioneel ingericht. Vanuit sommige vakantiewoningen kijk je uit over het Gardameer. Een aantal van de woningen bevindt zich in een antiek landhuis.

Sporten of relaxen, genieten van natuur of cultuur Proeven van de lekkerste Italiaanse specialiteiten, alles kan tijdens je vakantie op vakantiepark Poiano! Een restaurant met panoramisch uitzicht vanaf het terras, sportfaciliteiten en entertainment voor de kinderen zijn maar een greep uit de faciliteiten van dit fraaie vakantiepark. Op Poiano Resort Appartamenti genieten jij en je familie van een heerlijke vakantie! Op 2 km afstand bevindt zich het Gardameer waar natuurlijk diverse watersporten beoefend kunnen worden. De leuke plaatsjes aan de oever zijn met hun gezellige markten en sfeervolle restaurantjes zeker een bezoek waard! Vanuit de Poiano appartementen zijn diverse excursies te ondernemen. Wat dacht je van een bezoek aan pretpark Gardaland of aan prachtige cultuursteden als Verona, Venetië of Milaan?

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging poiano resort

De ligging van "poiano resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.