Village San Francesco (Desenzano-Sirmione)

6
Vacanceselect.com logo

Een camping pal aan het Gardameer waar sportievelingen zeker in hun nopjes zijn. Camping San Francesco ligt aan de zuidkant van het Gardameer. Vanaf je campingplek loop je zo naar het water waar je uitzicht hebt op het schiereiland Sirmione. Een van de vele mooie plaatsjes aan het Gardameer.

Sport op de campingSportschoenen mee…want op Camping San Francesco begint de dag sportief. Een potje voetbal of tennis? Een stukje hardlopen over het trimparcours? Op deze plek, direct aan het Gardameer is dat helemaal geen straf. En anders is er het zwembad voor een frisse duik of aquarobics. De supermarkt heeft alles in huis voor een goedgevulde ontbijttafel op je eigen terras. Nog even een kop koffie en dan richting het Gardameer. Vanaf je accommodatie loop je er zo naartoe. Uitzicht op de bootjes en bergen. En de kinderen, spelend in het ondiepe water. Of met z'n allen op een waterfiets. Genieten!

SirmioneVia de ophaalbrug kom je in het historische centrum van Sirmione met winkeltjes, ijs- en eettentjes en op maandagochtend de markt op de Piazza Mercato. De plaats is erg populair en niet voor niks. Beklim de trappen van het kasteel en je wordt beloond met een prachtig uitzicht over het Gardameer. In het noorden van het schiereiland kun je de restanten van een Romeinse villa bezoeken. Voor de Romeinen was Sirmione al een populair kuuroord. Leuk om jezelf een keertje te laten vertroetelen. Peschiera, Desenzano en het pretpark Gardaland zijn vanaf Camping San Francesco makkelijk te bereiken. Leuke uitstapjes genoeg aan het Gardameer!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village san francesco (desenzano-sirmione)

De ligging van "village san francesco (desenzano-sirmione)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.