Serenella

6
Vacanceselect.com logo

Op Camping Serenella is het puur ontspannen. Camping Serenella is een goedverzorgde familiecamping met veel speelruimte voor kinderen. De camping ligt direct aan het Gardameer en heeft een gemoedelijke sfeer. Het terrein is rustig gelegen en is begroeid met olijfbomen. 


Verzorgde familiecamping De perfecte plek voor het hele gezin: Camping Serenella. Bij aankomst voel je direct de gemoedelijke sfeer. Hoge wilgen zorgen voor wat koelte in de schaduw op het strand. Vanaf je stacaravan wandel je zo naar het strand. De kleintjes kunnen zich hier prima vermaken.

Zwembadplezier Veel waterpret in het zwembad. De allerkleintjes kunnen ook lekker spetteren in het aparte kinderbad. En dan heerlijk genieten van een boek op een ligbed terwijl je langzaam bruin wordt onder de zon. Dat is puur ontspanning!

Koken of uit eten? Er is een minimarkt, een groente- en fruitkiosk en een spelletjeshal. Gaan we koken en lekker eten op ons eigen terrasje? Of gaan we genieten van een heerlijke pizza in het restaurant van de camping?

Idyllische dorpjes Het ene dorpje is nog mooier dan het andere. Smalle steegjes, oude kerkjes, kasteelruïnes waar je prachtige picknickplekjes vindt… In het haventje van Bardolino kun je heerlijk eten. Zie de zon ondergaan en geniet van het magische uitzicht op verlicht Sirmione.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging serenella

De ligging van "serenella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.