La Rocca

6
Vacanceselect.com logo

Het meest opvallende aan Camping La Rocca is wel het uitzicht. Omdat de camping tegen de heuvel ligt, heb je hier geweldige vergezichten over het Gardameer. Loop je naar beneden, dan vind je aan het water een knus kiezelstrandje met steigers, een fijne speelplek voor kleintjes. Via de promenade wandel je langs het Gardameer naar de charmante plaatsjes Garda of Bardolino. Zie je jezelf al zitten op een terras aan het haventje van Garda?

Echt ItaliaansHet onvervalst Italiaanse leven? Dat vind je op Camping La Rocca, een weelderig groene terrassencamping met olijfbomen. In het restaurant smaken de pizza's en pasta's, zoals ze alleen in Italië smaken. Proef alles van antipasti tot dolci, daar krijg je geen spijt van! Terwijl je kinderen rommelen in het zwembad, tuur jij over het meer vol bootjes en watersporters. Aan kinderen is sowieso goed gedacht. Spelen in het gezonken piratenschip in de miniclub onder toezicht van deskundigen, gezellige workshop, animatie, een speeltuin en een sportveld, die vermaken zich wel! En voor de ouders is er een sportzaal met wellness, heerlijk ontstressen door een herstellende massage.

Camping with a viewVanaf je veranda heb je een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt. Camping La Rocca ligt in terrassen tegen de heuvel aan. Vanaf boven kijk je zo uit over het Gardameer. Vanaf het moment dat de zon opkomt totdat hij ondergaat en daarna met de lichtjes: sprookjesachtig mooi!

Garda en BardolinoSlenter over de promenade langs het meer naar Garda of Bardolino. Achter de promenade in Garda vind je in de smalle straatjes leuke winkeltjes. En ijssalons. Alle ijsverkopers beweren dat zij het allerlekkerste ijs verkopen. Proef en oordeel zelf. Denk je aan Bardolino, dan denk je aan wijn. Er is zelfs een museum aan gewijd. In het achterland liggen de uitgestrekte wijnvelden. De snelste manier om naar andere plaatsjes aan het Gardameer te gaan; neem een draagvleugelboot vanuit de haven van Garda of Bardolino. Kun je gelijk het prachtige uitzicht op het Gardameer meepikken. Verheug je maar vast op een pico bello vakantie op Camping La Rocca!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la rocca

De ligging van "la rocca" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.