Cisano & San Vito

6
Vacanceselect.com logo

Rust of reuring? Deze 2-in-1 camping heeft het allebei, want Camping Cisano/San Vito bestaat eigenlijk uit twee campings met ieder een ruim zwembad met glijbanen en een kinderbad. Cisano ligt pal aan met Gardameer met een privéstrandje met hier en daar wat bomen voor een plekje in de schaduw. San Vito, is wat rustiger en ligt onder de bomen aan de andere kant van de Riviera degli Olivi. Heerlijk dat Gardameer; Zonnen op het zandstrand, het water op, of fietsen over het mooie fietspad langs het meer, van Lazise naar Bardolino. Camping Cisano/San Vito ligt er precies tussenin.

Van actie tot dolce far nienteZwembaden (met glijbanen!) voor het uitkiezen en altijd iets te beleven, daar zorgt het animatieteam wel voor. Dansen, zingen, knutselen, schminken, sporten en waterspelletjes. Op zoek naar rust? Ga met een waterfiets of kano het water op. Of loop een stukje omhoog, veilig door het tunneltje van Cisano naar San Vito.

UitjesEen succesnummer voor kinderen is het enorme pretpark Gardaland op 10 km van Cisano di Bardolino. Of wat dacht je van een dag waterpret? Spelen, spetteren, glijden en plonzen, het waterpretpark Canevaworld ligt praktisch om de hoek. Bekijk de charmante dorpjes langs de oever van het Gardameer zoals Lazise, Bardolino en Peschiera. Flaneer langs het water en strijk neer op een terrasje voor een lekkere cappuccino. Verona is een prachtige stad op een half uur rijden. Ga naar een van de prachtige opera's in het grote amfitheater, slenter over de mooie pleinen en zwijmel weg bij het balkon van Julia. Een leuke manier om veel van de stad te zien: registreer je via internet en leen een fiets van Verona Bike, er zijn verschillende fietsstations verspreid over de stad. Zo zie je in korte tijd de hele stad. Vanaf Cisano/San Vito kun je zelfs een dag naar Venetië te plannen. Het Gardameer is niet voor niets een geliefde vakantieplek!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging cisano & san vito

De ligging van "cisano & san vito" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.