Gasparina Village

6
Vacanceselect.com logo

Op zoek naar een leuke stek voor peuters en kleuters en zelf ook volop genieten? Gasparina Village is een topper, dus verder zoeken hoeft niet! Met de vrolijk gekleurde vakantiewoningen rond het lagunezwembad, lijkt het vakantiepark op een authentiek vissersdorp. Vanaf Gasparina Village loop je in een paar minuten naar het strand van het Gardameer, helemaal goed!


Úren waterpret Het mooie lagunezwembad is het middelpunt van Gasparina Village. Het zwembad is ondiep en loopt geleidelijk af naar een diepte van maximaal 1 meter. Het zwembad heeft ook een apart kindergedeelte, ideaal voor kleine kinderen. Vanaf je ligstoel aan de rand van het zwembad houd je je kinderen in de gaten als zij lekker in het water spetteren en op de glijbaantjes spelen. In het restaurant eet je heerlijk én kun je eten afhalen, lekker makkelijk als je met jonge kinderen vakantie viert. Verheug je alvast maar op het ontbijt want 's morgens heeft het winkeltje verse croissants en broodjes. In de vakantieperiode verzorgt een enthousiast team, animatie voor kinderen vanaf 4 jaar.

Goede uitvalsbasis Gasparina Village ligt centraal tussen de charmante dorpjes rond het Gardameer. Preschiera del Garda, Lazise, Sirmione en Bardolino zijn vlakbij en daarvoor hoef je de auto niet in; ga met de boot! Een serenade brengen aan je partner in Verona of een dagje pretpark? Met Gardaland om de hoek en Movieland Canava of Cavour Waterpark vlakbij, heb je in de vakantie voldoende mogelijkheden voor een dagje weg.

Pretparken-paradijsDit vakantiepark is een perfecte uitvalsbasis voor dagjes uit met de kinderen: Gardaland, Movieland, Cavour Waterpark en een safaripark zijn allemaal snel te bereiken. Tip: koop je kaartje voor Gardaland Park samen met het kaartje voor Gardaland Sealife, dat scheelt een hoop!

Dorpjes hoppen met de veerbootGasparina Village is centraal gelegen tussen Peschiera del Garda, Lasize en Bardolino en Verona. Uitstapjes genoeg dus! Tussen de pretparken door kun je hier heerlijk (met de veerboot!) leuke plaatsjes ontdekken. Verona is ook echt een aanrader.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging gasparina village

De ligging van "gasparina village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.