Belvedere Village

6
Vacanceselect.com logo

Op zoek naar een rustig, kindvriendelijk vakantiepark vlakbij het Gardameer? Stop met zoeken! In Belvedere Village spetteren je kinderen urenlang vrolijk in het grote laguna zwembad. Jij houdt ze intussen in de gaten vanaf je ligstoel. En af en toe een plons om af te koelen. Dat klinkt relaxt, toch?

Wat ga je doen vandaag? De kinderen willen waarschijnlijk de hele dag naar het zwembad met het spannende waterkasteel. In de zomer organiseert het enthousiaste animatieteam gezellige spelletjes, ook in het Nederlands. Zo maak je makkelijk vakantievriendjes! Zin in beweging? Doe dan mee met aquagym of beachvolleybal. Ga je zelf koken of laat je je verwennen? Het restaurant serveert een uitgebreid ontbijtbuffet en wat denk je van lunchen met een salade of versgebakken pizza? Ook 's avonds wordt met Italiaanse passie voor je gekookt. Krijg je al trek?

Het Gardameer betovertBelvedere Village ligt 2 km van het havenplaatsje Peschiera del Garda met gezellige terrasjes aan het water voor een échte cappuccino en de weekmarkt met verse lokale specialiteiten. Of maak vanuit de haven een boottocht over het Gardameer langs de mooie eilandjes, op het grootste eiland, Isola del Garda, staat een prachtige Venetiaanse villa. Langs de kust vind je gezellige plaatsen als Desenzano en Salò met lekkere eettentjes of het schiereiland Sirmione met in het centrum winkeltjes, ijssalons en het haventje. Iets verderop in Verona hangt de romantiek in de lucht. En nu je er toch bent; plan absoluut een dag slenteren door de oude wijken van het onvergetelijke Venetië. Het diepe water, de bergen, geurende citrusbomen en kleurige bougainville, wedden dat je heimwee krijgt naar het Gardameer?

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging belvedere village

De ligging van "belvedere village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.