Campings in Florence

(13): pagina 1

Zoek en boek je camping in Florence. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping bestaat uit een aantal terrassen rondom een vrij steile heuvel. Vanaf het zwembad en een aantal plaatsen een prachtig uitzicht over Florence. Veel groen en bloemen. Pendelbus of lijn 7 naar Fiesole.

8 pers.

eurocampings.nl logo Landelijke gelegen terrassencamping met vergezichten vanaf de meeste plaatsen over het Toscaanse landschap. Aparte plaats voor tenten.

8 pers.

eurocampings.nl logo Mooie camping met een prachtig panoramisch uitzicht over Toscane. Goed sanitair, zeer mooi zwembad, enorm rustig.

8 pers.

eurocampings.nl logo Naast het dorp gelegen terrassencamping tegen een helling. Vanaf een aantal plaatsen fraai uitzicht over het omringende landschap.

8 pers.

eurocampings.nl logo Uitstekende, vrij hoog gelegen camping met zwembad in mooi natuurgebied in de buurt van Florence. Milieuvriendelijke camping met Ecolabel en Iso-certificaat.

8 pers.

eurocampings.nl logo Terrassencamping gelegen tegen een beboste helling en op een heuveltop. De camping ligt in de nabijheid van de snelweg. Geschikt voor bezoek aan Florence.

8 pers.

eurocampings.nl logo Hooggelegen camping in een mooi natuurgebied. Geschikt voor een bezoek aan Florence. Ideaal voor kampeerders die van rust, ruimte en uitzicht houden.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping met alle faciliteiten op fietsafstand (langs de Arno) van Florence.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine, eenvoudige en rustig gelegen agri campeggio midden tussen de wijngaarden en olijfbomen, met spectaculair uitzicht. Proeverij van eigen wijnen en olijfbomen, zelf bereide streekgerechten. Kampeerplaatsen tussen olijfbomen.

8 pers.

eurocampings.nl logo Zeer rustige, kleine camping met een mooi zwembad en een prachtig panorama. Gastvrije Italiaanse familie die zelf lekkere bio-wijn maakt. Hoogseizoen 3 x Toscaanse avond all-in, laagseizoen op aanvraag. Wifi overal.

v.a.€ 63.00
Camping Village Mugello Verde
8 pers.

eurocampings.nl logo Rustig gelegen, eenvoudige camping in een groene, bosrijke omgeving met staanplaatsen langs een berghelling.

v.a.€ 63.00
Village Norcenni Girasole
8 pers.

eurocampings.nl logo Grote luxe camping, deels vlak, deels terrasachtig. Zeer veel voorzieningen: zwembaden, fitness, shopping en animatie. Eigen excursies naar o.a. Florence en Rome. Veel huurfaciliteiten. Sinds 2015: gamepark met adventure parcours en nieuwe gamezaal.

v.a.€ 168.00
Camp. Village Il Poggetto
8 pers.

eurocampings.nl logo De camping is gelegen op brede terrassen tegen een berghelling. De bus naar Florence stopt voor de ingang. Mooi zwembad en prima verzorgd sanitair. Mogelijkheid tot huur van privé-sanitair.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren