Rosselba le Palme

6
Vacanceselect.com logo

Vakantie op een mediterraan eiland? Een zonnig en mild klimaat van het vroege voorjaar tot het late najaar? Ga naar Elba! Stap in het Toscaanse Piombino op de boot en binnen een uur sta je in Portoferraio. Een kwartier later rijd je de oase binnen die Camping Rosselba Le Palme heet. Een terrassencamping met zwembaden op verschillende niveaus die door watervallen en glijbanen verbonden zijn. En 10 minuutjes klauteren via de steile trap en je staat op het kiezelstrand van de camping. Alles bij de hand; een minimarkt voor je dagelijkse boodschappen, een bar voor een drankje en een restaurant voor een heerlijke echt Italiaanse maaltijd. Ontdek de schoonheid van Elba, vier je zonvakantie op Camping Rosselba Le Palme!


Van alles te belevenEen kinderbad, waterglijbanen, een zwembad van maar liefst 100 m² en een groot zwembad voor de serieuze baantjestrekkers. Spetteren, zwemmen, snorkelen of duiken in het heldere zeewater. Dit wordt een vakantie vol waterplezier. Maar er is meer: een enthousiast animatieteam dat steeds weer iets leuks voor je kinderen verzint, een miniclub, een speeltuin, voetbal en tennis. En 's avonds? Gezellig met z'n allen naar een show op de camping.

ElbaVanuit Camping Rosselba Le Palme kun je makkelijk het eiland verkennen of nieuwe dingen beleven. Neem een keer duikles (snorkelen kan ook) of wandel (kabelbaan kan ook) de Monte Capanne op. Sportief? Ga surfen, kanoën of zeilen. Of huur een fiets, er zijn fietspaden voor elk soort fietser, van wielrenner tot kinderen. Spectaculair! Andere tips: Portoferraio, een leuke havenstad of Porto Azzurro, pittoresk en gedomineerd door het Fortezza di Portolongone en...stop in het fotogenieke dorpje Capoliveri voor een smakelijke vismaaltijd. Veel plezier op Elba!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging rosselba le palme

De ligging van "rosselba le palme" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.