Campings in Chieti

(7): pagina 1

Zoek en boek je camping in Chieti. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Klein vakantiepark waarvan 1/3 deel camping is. Ruime staanplaatsen, groot zwembad en visrestaurant. Gelegen aan grindstrand.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping is klein, maar goed verzorgd met prachtig privé strand. Bij een verblijf van 15 dagen wordt er 10% korting gegeven. De camping heeft een prima restaurant met veel Italiaanse specialiteiten. Prima doorreiscamping!. Veel ruimte.

8 pers.

eurocampings.nl logo Kleine terrassencamping met overal prachtig zicht op zee. Ligt aan een eigen baai met fijn grindstrand. Keurig santair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Klein vakantieoord met allure en prachtig zwembad (tot 30m diep). Sommige seizoenplaatsen doen een beetje rommelig aan. Schoon sanitair.

8 pers.

eurocampings.nl logo Enkele plaatsen op deze typisch Italiaanse camping hebben uitzicht op zee, die via een pad bereikbaar is. De receptie spreekt uitsluitend Italiaans.

v.a.€ 70.00
Grotta del Saraceno
8 pers.

eurocampings.nl logo Grote camping met ruime staanplaatsen over kleine veldjes verdeeld, afgewisseld door groepjes verhuuraccomodaties. Van alle gemakken voorzien. Het restaurant heeft terrassen met prachtig uitzicht over zee.

v.a.€ 90.00
Camping Village Grotta Del Saraceno
2 pers.

Anwbcamping.nl logo De camping ligt boven op een rots met uitzicht over de Adriatische Zee. De staanplaatsen liggen deels in een olijfboomgaard met pijnbomen; elders zorgt schaduwdoek voor extra schaduw. Eén van de restaurants ligt in een grot. Er zijn outdoor fitnesstoestel

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren