Village Paestum

6
Vacanceselect.com logo

Iedere dag weer het ultieme vakantiegevoel op Camping Village Paestum! Deze camping bevindt zich in een oase van groen dankzij de vele olijf-en pijnbomen. De hoge pijnbomen zorgen voor wat koelte in de schaduw. Alles is hier tot de puntjes verzorgd en geregeld. Er worden veel activiteiten georganiseerd op deze familiecamping en in de directe omgeving zijn diverse leuke excursies mogelijk. Dankzij de moderne faciliteiten en voorzieningen en de goede ligging, vormt de camping een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin.


ZwembadplezierIs er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen. Ja, dat is er! Er zijn 2 glijbanen die zorgen voor veel waterpret. En de allerkleinsten kunnen zich vermaken in het apart kinderbad terwijl u lekker ligt te genieten onder een parasol op een ligstoel (deze zijn tegen betaling te huur). Dagje zee? Met een mooie wandeling bereik je makkelijk het prachtige strand. Wie helpt de kinderen om het grootste zandkasteel te bouwen?

Lekker smullen op de campingHeerlijk genieten op de camping, streekgerechten proeven of gewoon een pizza afhalen en op het terras van jouw stacaravan opeten? Genoeg keuze op het terrein! De camping beschikt ook over een groot supermarkt waar je typische streekproducten kunt kopen. Elke ochtend staan verse broodjes en croissants voor je klaar.

Terug in de tijd in PaestumEven terug in de tijd…dat voel je en zie je in Paestum. De overblijfselen van het oude Paestum maken deel uit van het Nationaal park Cilento, een UNESCO Werelderfgoed sinds 1998. Een bezoek aan de prachtige tempels en museum kan niet ontbreken.
Vanuit Camping Village Paestum zijn de steden Agropoli en Salerno makkelijk te bereiken. De prachtige kust van Amalfi ligt op slechts 1 uur rijden met de auto! Kortom, veel te zien en te doen in de omgeving.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village paestum

De ligging van "village paestum" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.