Baia Domizia

6
Vacanceselect.com logo

Direct aan het strand, plekken onder de bomen, verkoelend zwembad en een disco voor tieners vlakbij. Camping Baia Domizia gaat pas slapen net voordat de zon opkomt! Op Baia Domizia valt de hele dag en avond wat te beleven. En de kust? Vraag een Italiaan naar de mooiste kust van Italië…de Amalfi kust! Weelderige bloemen op hoge klippen, azuurblauwe zee onder witte rotsen, kleurrijke stadjes die in zee lijken te verdwijnen. En eindelijk de kans om je onder te dompelen in een van de meest Italiaanse steden van Italië, Napels, een uur verderop…


Leven in de brouwerijBegin de dag rustig en wandel naar het zandstrand en tuur vanaf je ligbedje over de baai van Gaeta. Drink een cappuccino bij het koffietentje. Plons in het zwembad en droog op in het zonnetje op de zonneweide. Doe mee aan de animatie, trap of sla een balletje of huur een fiets! 's Avonds een hapje in het restaurant en daarna met een drankje genieten van het entertainment. Een camping voor heerlijk lange dagen, vol vermaak tot in de kleine uurtjes, tieners hebben de tijd van hun leven!

Italiaans stadslevenEr is meer dan alleen zon, zee en zwembad! Campanië is het hart van de Italiaanse cultuur en geschiedenis. Werd je vroeger tijdens geschiedenisles al gefascineerd door het verhaal over Pompeï? Neem tijdens je vakantie op Baia Domizia een kijkje in het dagelijkse Romeinse leven dat hier zo goed bewaard is gebleven. En dan heb je nog Napels, chaotisch, met het eeuwige vuilnisprobleem, maar ondanks verschillende overheersers zo schitterend authentiek gebleven. En...de bakermat van de beste pizza's ter wereld, proef ze allemaal!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging baia domizia

De ligging van "baia domizia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.