Salice Club Resort

6
Vacanceselect.com logo

Het heerlijke vakantiepark Salice Club Resort ligt verscholen in de schaduw van eeuwenoude pijnbomen aan de Ionische Kust tussen de plaatsen Sibari en Corigliano. Met recht kan je hier spreken van een toplocatie in het zuiden van Italië. Op het resort is men internationaal ingesteld, maar in deze omgeving heeft het massatoerisme gelukkig nog geen intrede gedaan. Je vindt hier prachtige stranden, glashelder zeewater in combinatie met een altijd aangenaam klimaat. 


Zwemmen, sporten en relaxenDe camping bied je uitstekende faciliteiten. Uniek is het zwembad dat in de vorm van Calabrië gebouwd is en waar de bodem geleidelijk afloopt; ideaal voor de kleintjes! Die vermaken zich trouwens ook goed in het kinderbad onder de fontein of in de grote speeltuin. Het professionele animatieteam zorgt voor veel plezier voor álle leeftijden. Sporten kan op Salice zelf, maar ook in de omgeving zijn mogelijkheden voor trekking, rafting en golf. En daarna lekker naar een van de bars of het restaurant op de camping voor een welverdiend drankje, tussendoortje of diner.

CalabriëIn deze hoek van Calabrië, waar de bergketens en de zee in elkaar overgaan, tref je ook allerlei interessante bezienswaardigheden. Een nationaal natuurpark, de archeologische vondsten van de oude plaats Sibari en het dorp Sila Grec, dat 1800 meter boven de zeespiegel ligt. In dit gedeelte van Italië is men nog ouderwets gastvrij en vriendelijk. Wij zijn er zeker van dat je je in dit prachtige stukje Italië onmiddellijk thuis voelt en een fijne vakantie beleeft!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging salice club resort

De ligging van "salice club resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.