Campings in Bologna

(5): pagina 1

Zoek en boek je camping in Bologna. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote, moderne stadscamping met voldoende schaduwrijke plaatsen. De camping beschikt over een bar en een zwembad om lekker af te koelen.Vanaf de camping is er een busverbinding naar het centrum van Bologna.

8 pers.

eurocampings.nl logo Dichtbij de autostrada gelegen camping tussen Florence en Bologna met voldoende schaduwrijke plaatsen. Een eenvoudig restaurant en bar. Door de hoogteligging van ongeveer 600m boven NAP redelijke temperaturen. Vooral geschikt als doortrekcamping.

8 pers.

eurocampings.nl logo De camping ligt in het dal van de Setta tussen Bologna en Florence. Dicht bij de autostrada. Er is een pizzeria en een zwembad. Goed uitgangspunt om de cultuursteden Bologna en Florence te bezoeken. Middagpauze receptie: 12.30 - 15.00 uur.

v.a.€ 42.00
Camping Le Querce
8 pers.

eurocampings.nl logo In bosgebied gelegen camping met restaurant. Ideaal voor rustzoeker. Uitgangspunt voor bezoeken aan Bologna en Florence.

v.a.€ 84.00
Camping Città Di Bologna
2 pers.

Anwbcamping.nl logo Deze passantencamping c.q. stadscamping ligt gunstig ten opzichte van de snelweg en is een goed vertrekpunt voor een bezoek aan Bologna. De bus naar Bologna stopt bij de ingang, een buskaartje is verkrijgbaar aan de bar. Een deel van de plaatsen is verhar

Aanbieders van campings
Anwbcamping.nl logo
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren