C'era una Volta

6
Vacanceselect.com logo

Iedere dag weer het ultieme vakantiegevoel op familiecamping C'era una Volta in de Bloemenrivièra!


Camping C'era una Volta is een goede bestemming voor een ideale zonvakantie voor jong en oud. De camping ligt in een groen heuvellandschap en biedt vele vormen van vermaak. Weet je omgeven door de rust en ruimte van deze kindvriendelijke camping in de Bloemenrivièra!

Mooi en verzorgd Camping C'era una Volta is opgebouwd in terrassen, waardoor u op elke plek een erg mooi uitzicht heeft. Deze familiecamping is rustig gelegen en het strand is makkelijk te bereiken. C'era una Volta is de perfecte plek voor rustzoekers. Bij aankomst voel je direct de gemoedelijke sfeer. Hoge pijnbomen zorgen voor wat koelte in de schaduw. Alles is hier ook tot de puntjes verzorgd en geregeld. Geniet ook van de prachtige bloemen en planten die overal verspreid zijn op de camping! Pico bello!

BommetjeIs er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen. Ja, dat is er. En niet een, maar twee zwembaden! Een met glijbaan! Doe mee aan de grootse bommetje plonswedstrijd georganiseerd door het animatieteam. Zoek daarna een plekje onder de parasols en pijnbomen en geniet van een luie middag aan het zwembadterras.

Heerlijk smullen op de campingHeerlijk genieten op de camping, streekgerechten proeven of gewoon een pizza afhalen en op het terras van jouw stacaravan opeten? Genoeg keuze op het terrein. Natuurlijk kan je ook een heerlijke salade maken van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht. Alle caravans hebben een rijk uitgeruste keuken die zich goed leent voor een avond zelf koken!

Bella BloemenrivièraHet ene dorpje is nog mooier dan het andere. Veel prachtige oude steden en gezellige vissersdorpjes zijn overal te vinden aan de kust van de Bloemenrivièra. Breng een bezoek aan het oude centrum van Albenga. Smalle steegjes, oude kerkjes, verscholen pleintjes, gezellige trattoria's en vooral gastvrije mensen tref je hier. Vergeet niet een dagje Genua wat zeker de moeite waard is. Zoek je veel waterpret met het hele gezin? Een dagje naar “Le Caravelle Acquapark” is een must!!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging c'era una volta

De ligging van "c'era una volta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.