dei Fiori

6
Vacanceselect.com logo

De mooiste stranden van Italië vind je aan de Bloemenrivièra en vanaf Camping dei Fiori wandel je er binnen 10 minuten naartoe. Je hebt Italiaanse campings én campings waar je het echte Italië proeft. Camping dei Fiori is er zo een. Klein en knus. Vakantie vieren tussen de locals. Neem je badmuts mee en trek wat baantjes in het zwembad. En…smul van de verse pizza's en pasta's in het campingrestaurant. Dit is pas een Italiaanse vakantie!


Rust en ruimteOp Camping dei Fiori heb je alle ruimte. De kinderen spelen in het gras en de speeltuin. Het groen wordt met liefde onderhouden. Bij het gezellige animatieteam wordt veel gelachen, gezongen en gedanst. Even wat boodschappen halen in de supermarkt, een keertje boogschieten en een tochtje langs de kust op je gehuurde fiets. Slenter naar Pietra Ligue of de zee. Enkele minuten lopen vanaf Dei Fiori en je staat met je voeten in het warme goudgele zand. Je kinderen zijn uren zoet met emmertjes en schepjes in de branding. 's Avonds rode wangen en rozig van het strand. En dan laat je je in het restaurant verwennen met een houtovengebakken pizza en een Italiaans wijntje. En daarna met het hele gezin schateren om de Italiaanse avondshows op de camping.

Ligurische kust, Bloemenrivièra of Italiaanse RivièraVlak bij Camping dei Fiori ligt het badplaatsje Pietra Ligure. Wandel er naartoe of pak de fiets. Struin door de smalle straatjes en kies een eettentje. Flaneer over de boulevard en luister in de zomer naar een van de concerten op het plein. Zin om de omgeving te verkennen? Ga naar het romantisch Cervo aan de kust. Pastelkleurige huizen tegen groene heuvels waar oude torens bovenuit steken. Hier maak je mooie vakantiefoto's! Stop op de terugweg in Alassio met de kleurrijke gebouwen en op woensdagochtend de markt. En in Albenga een middeleeuws ommuurd stadje. Of rijd naar het noorden. Finale Ligure is vooral leuk door het oude centrum met kleine straatjes en kerkjes. Iets verder ligt het authentieke Varigotti, ga daar eens middag naar het strand. Genieten van de sfeervolle gekleurde huizen langs het strand. Fijne vakantie aan de Bloemenrivièra!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging dei fiori

De ligging van "dei fiori" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.