Village Spa Resort Ai Pozzi

6
Vacanceselect.com logo

Village Spa Resort Ai Pozzi is een prachtig familievakantiepark aan de Italiaanse Bloemenrivièra. Dit mooie vakantiepark ligt in het badplaatsje Loano en slechts op 1 km afstand van het privéstrand. Het centrum is te bereiken met een gratis shuttlebus. Dit vakantiepark heeft daadwerkelijk alles: zo treft u hier een mooi zwembad van maar liefst 1000 m²! Is het weer wat minder, dan kunnen u en uw kinderen gebruik maken van het (verwarmde) binnenzwembad. Laat uzelf verwennen bij het fantastische wellnesscentrum terwijl uw kinderen zich bezig houden in de spelletjesruimte of de grote speeltuin! Ga heerlijk op vakantie naar Village Spa Resort Ai Pozzi aan de Bloemenrivièra met Vacanceselect. 


De voorzieningen van Village Spa Resort Ai Pozzi Village Spa Resort Ai Pozzi is een modern complex en heeft veel faciliteiten waaronder:
· Binnen- en buitenzwembad
· Prachtig wellness centrum
· Restaurant, pizzeria en strandbar

Aan de kleintjes is ook veel aandacht besteed. Zo is er voor uw kinderen hier o.a.:
· Groot afgescheiden kinderbad
· Speeltuin
· Speelruimte met videospelletjes

Een dagje wisselen van zwembad? Met de gratis shuttlebus (tot 30/09) bereikt u het mooie strand in enkele minuten!

Uw verblijf op Village Spa Resort Ai Pozzi U verblijft in ruime en moderne appartementen met een mooi uitzicht. Alle appartementen zijn keurig ingericht en beschikken over een balkon met tuinmeubilair, gratis airconditioning en satelliet TV.

De omgevingDit mooie vakantiepark ligt op ca. 1 km afstand van het strand en centrum vanLoano. In het levendige centrum treft u veel winkels, bars en restaurants. Vanuit Loano kunt u alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld de indrukwekkende stad Genua met haar mooie oude centrum bezoeken. Vergeet niet het grote Acquario di Genova, een van de grootste en meest veelzijdige aquariums van Europa. Bijzonder is een bezoek aan Seborga, een onafhankelijke republiek in Italië. Zo hebben ze hier hun eigen munt, politie en koning! Even sleutelen aan uw Frans? Frankrijk is binnen een uur te bereiken. ”Deux café et deux morceaux de gâteau s'il vous plaît!”….dat gaat makkelijk!

Op Village Spa Resort Ai Pozzi geniet u van een echte vakantie aan de Bloemenrivièra! Veel waterpret en heerlijk eten onder de Italiaanse zon. Geniet van een vakantie aan de Bloemenrivièra op dit geweldige vakantiepark en boek direct bij Vacanceselect!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village spa resort ai pozzi

De ligging van "village spa resort ai pozzi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.