Villa Giada Holiday Club

6
Vacanceselect.com logo

Villa Giada Holiday Club is een gezellig familievakantiepark gelegen op een heuvel aan de Italiaanse Bloemenrivièra. Een prachtig uitzicht op de vallei en bergen. Lopend over het vakantiepark vang je al een glimp op van de zee. Het vakantiepark biedt vele bronnen van vermaak, zoals maar liefst drie zwembaden en een kinderbad en minigolf.

Mooi en verzorgdOveral prachtige bloemen en planten. Ruik de rode rododendrons en bewonder de schitterende bougainvilles. Met liefde en passie worden ze verzorgd. Smalle paadjes en verscholen patio's vind je hier. Bij aankomst voel je direct de gemoedelijke sfeer. En dan s' avonds op het terrasbar genieten van de zonsondergang.

Zwembadplezier en veel pretVilla Giada Holiday Club is een feest voor de kinderen. Heerlijk die zwembaden! Het hoofdzwembad is lekker groot en is omringd door strakke houten vlonders. Heerlijk relaxen op een ligbed. En de allerkleinsten kunnen zich vermaken in het aparte kinderbad. Het tweede zwembad heeft een mooi uitzicht en beschikt over een jacuzzi. Je kunt bovendien gemakkelijk de shuttlebus naar het strand pakken voor een heerlijk dagje strandplezier. En na een dagje heerlijk zwemmen is er plaats voor een potje minigolf met de hele familie. Of doe je mee aan het basketbal toernooi?

Smakelijk dinerenHeerlijk genieten op Villa Giada Holiday Club, streekgerechten proeven of gewoon een pizza afhalen en op het terras van jouw vakantiewoning opeten? Genoeg keuze op het terrein. Natuurlijk kan je ook een heerlijke salade maken van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht. Alle vakantiewoningen hebben een rijk uitgeruste keuken die zich goed leent voor een avond zelf koken!

De omgevingVilla Giada Holiday Club ligt op slechts 3 km afstand van de leuke badplaats Imperia, gelegen aan de Italiaanse Bloemenrivièra. In Imperia vindt u leuke winkeltjes en restaurants. Gezellige uitstapjes kunt u maken naar de badplaats San Remo en de cultuurstad Genua. San Remo staat bekend als een chique badplaats, beroemd om onder andere het jaarlijkse Festival van San Remo en het casino. In Genua kunt u eeuwenoude architectuur bewonderen en een bezoekje brengen aan één van de grootste aquaria van Europa. Neemt u de moeite om richting het zuiden te rijden dan komt u bij de beeldschone Cinque Terre, 5 kleurige vissersplaatsjes die tegen de kliffen van de kust zijn geplakt.

De beste ingrediëntenJe kunt hier lekker zwemmen in de zwembaden, heerlijk eten en drinken en leuke uitstapjes maken! Bij Villa Giada Holiday Club in de Bloemenrivièra geniet je van een ideale mix van zon, zee en cultuur.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging villa giada holiday club

De ligging van "villa giada holiday club" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.