Rebi Village Resort

6
Vacanceselect.com logo

De perfecte plek voor het hele gezin. Hier beleef je volop vakantieplezier! Rebi Village heeft haar deuren geopend in augustus 2017 en is een luxe vakantiepark aan de Bloemenrivièra. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd: een mooi zwembad, moderne faciliteiten, prachtig en modern ingerichte stacaravans en een geweldige omgeving om te ontdekken!


Mooi en verzorgdRebi Village Resort ligt op 2 kilometer van het strand. Alles is hier tot in de puntjes geregeld. Ruik de rode en paarse bougainvilles, bewonder de rododendrons en olijfbomen, loop door het perfecte gemaaide gras…dit is een top vakantiepark! Wil je iets weten over de omgeving of het vakantiepark? De familie Basso staat dag en nacht voor je klaar om er voor te zorgen dat je een onvergetelijke vakantie hebt! En als de avond valt, gaan de lichtjes in de dorpjes aan. Magisch!

ZwembadplezierWat is het zwembad heerlijk! Neem een verfrissende duik of ga op een van de ligbedden liggen met een boek. De kleintjes vermaken zich in het ondiepe afgescheiden gedeelte. En voor totale ontspanning is er een jacuzzi in het zwembad. Bij de bar: heerlijke drankjes, cappuccino's of een lekker ijsje eten!

Lekker fietsenVanuit Rebi Village Resort kun je alle kanten op met de fiets. Ontdek de omgeving per fiets! Vanuit Imperia is er een speciaal fietspad aangelegd aan de kust. Vanuit hier kun je het zuiden ontdekken of het noorden richting Frankrijk. Je kunt fietsen huren bij de vakantiepark. Verder is er een speeltuin voor de kleintjes, open-air fitness, beach volleybal en jeu-des-boules baan!

Idyllische dorpjesHet ene dorpje is nog mooier dan het andere. Smalle steegjes, oude kerkjes, kasteelruïnes en prachtige pleinen…alles is hier te vinden! Breng een bezoek aan Imperia zelf of ga met het hele gezin naar het befaamde Aquarium van Genua. Dagje Frankrijk? Je bent binnen 1 uur in het prachtige Menton. Nice en Monaco zijn ook prachtige steden om te bezoeken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging rebi village resort

De ligging van "rebi village resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.