River

6
Vacanceselect.com logo

Ontdek twee mooie provincies van Italië in één vakantie! Toscane of Ligurië? Vanaf Camping River ontdek je de goudgekleurde steden van Toscane. Maar ook de kleurrijke dorpjes van Ligurië. De camping ligt aan de rivier in 't dorpje Amaglia én vlakbij zee, waar de pendelbus van de camping je heen brengt. Verkoeling op Italiaanse zomerdagen? Tussen de bomen is altijd wel een schaduwplekje. De knusse laantjes en hofjes geven een dorpse sfeer waar je nooit verlegen bent om een praatje. Eventueel in het Italiaans; want je kunt de taal ter plekke leren.


Frisse duikIn het zesbaans zwembad trek je in alle rust wat baantjes terwijl de kinderen uitgelaten stuiteren over stormbanen en opblaasglijbanen. In het zwembad worden ook duiklessen gegeven.Zin in nog meer waterpret? Peddel lekker een eindje op de rivier in een kano. Verder organiseert het enthousiaste animatieteam spelletjes, knutselactiviteiten, sport, cabaret en disco! Voor de hoognodige boodschappen is er een winkeltje. En natuurlijk kan ook deze Italiaanse camping niet zonder pizzabakker!

Toscane én LiguriëBehalve het strand dat vlakbij achter de pijnbomen van Viareggio verstopt ligt, ontdek je vanaf Camping River zowel het mooie Toscane als Ligurië. Een prachtige roadtrip door het Toscaanse binnenland brengt je naar Florence. Onderweg kom je langs Lucca, dat minstens zo mooi is en de scheve toren van Pisa is vlakbij. Denk je aan Ligurië, dan denk je aan de Cinque Terre. De Via dell d'Amore leidt je langs olijf- en citroenboomgaarden, langs rotsstranden, steile kliffen en vissershavens. En langs vijf oogverblindend mooie dorpen. Het is een flinke wandeling, maar je wordt gegarandeerd verliefd op Ligurië!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging river

De ligging van "river" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.