Tenuta Regina

6
Vacanceselect.com logo

Een plek die in je hart blijft, waar je je losmaakt van alles en waar je rust ademt. Een verzorgde locatie, elegant en tegelijkertijd eenvoudig. Er heerst absolute rust op het landgoed, met 2 prachtige biologische zwembaden en een standaard zwembad. In de splinternieuwe Glamping area staan prachtige tenten die voorzien zijn van alle comfort. Fietsen voor excursies in de lagune, vissen en kajakken in de Stella, vogels kijken en verse eieren (zelfs hanen/ kippen en pauwen zijn hier gelukkig!) zijn beschikbaar om uw verblijf onvergetelijk te maken. De bestemmingen voor massatoerisme en de drukke steden zoals Triëst, Aquileia, Grado, Cividale en de prachtige stranden van de Adriatische zee liggen ver weg van Tenuta Regina, maar u kunt ze nog steeds bereiken met een korte autorit.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging tenuta regina

De ligging van "tenuta regina" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.