Ca'Savio

6
Vacanceselect.com logo

Een geweldig zandstrand, prachtige zwembaden en vergeet Venetië niet! Camping Ca'Savio is echt een bestemming voor water-en cultuurliefhebbers. De camping ligt op een mooie plek pal aan een heerlijk zandstrand met lekker warm zeewater. Deze goed onderhouden camping valt op door het vriendelijke personeel. Ze herkennen je zelfs van vorige jaren!


Veel te doenDe camping is groot, maar door de indeling valt dit niet meteen op. Het voordeel van zo'n grote camping is het enorme aanbod aan voorzieningen. Een ideaal stekje met jonge kinderen, maar ook voor oudere kids is er genoeg te beleven met een waslijst aan faciliteiten: biljart, tafeltennis, volleybal, basketbal en ga zo maar door. Maar de zwembaden zijn toch wel de echte topper hier: een compleet zwembadcomplex én kinderbaden met een supercool piratenschip, het kan niet op! Tieners kunnen waterfietsen of kano's huren. Er zijn diverse bars, dus als je 's avonds nog graag een drankje drinkt, zit je hier prima!

Selfie in de gondelWinkelen of een hapje eten doe je in het leuke Lido di Jesolo, waar je ook het waterpretpark Aqualandia vindt. Op 1 km, in Ca'Savio, kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen (maar er is natuurlijk ook een supermarkt op de camping!). Dagje naar Venetië? Geen punt, de boten vertrekken vlakbij vanaf Punta Sabbioni! Zo kom je op de mooiste manier aan in deze fantastische stad (je vaart zo naar het San Marcoplein!) en kun je meteen wat plaatjes schieten vanaf het water. De ultieme selfie maak je natuurlijk in een gondel op het Canal Grande!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging ca'savio

De ligging van "ca'savio" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.