Grande Italia

6
Vacanceselect.com logo

Hou je van zon, zee en strand? Dan is Camping Village Grande Italia jouw droombestemming direct aan aan de Adriatische Zee! Rode en paarse bougainvilles, perfect net gemaaid gras…op Grande Italia is alles tot in de puntjes verzorgd! En op Grande Italia valt van alles te beleven. De camping organiseert een gezellig animatie-, sport- en avondprogramma en allerlei leuke excursies in de omgeving. En elke donderdag wandel je zo vanaf de camping naar de grote markt in Chioggia. Verheug je maar vast op een heerlijke gezinsvakantie aan de Adriatische kust!

Zwembad of zee?Wat kies je, het zwembad of het strand? Doe het allebei tegelijk! Het zwembad ligt aan het strand! Terwijl jij relaxt op je ligbed, spelen je kinderen in de speeltuin op het strand. Of bubbel even in de jacuzzi. Voor de lunch haal je een pizza of broodje bij de strandbar. En 's avonds smul je van verse vis in een van de trattoria's van Chioggia. Of geniet van de specialiteiten van het campingrestaurant aan het strand terwijl de zon langzaam ondergaat in de zee…Wat een fijne ontspannen vakantie!

Lopend naar ChioggiaVanaf Grande Italia wandel je via de strandboulevard en Isola dell 'Unione zo naar het centrum van Chioggia. Chioggia wordt ook wel 'klein Venetië' genoemd vanwege de vele kanalen en bruggen. Eet lekker een ijsje op het oude plein of koop een souvenirtje in een van de bijzondere winkeltjes. In Chioggia liggen de watertaxi's klaar om je naar het San Marco plein in Venetië te varen. Het is duidelijk dat de ligging van deze camping dik in orde is! Want naast Venetië rijd je ook binnen een uur naar Ravenna en Padua. En voor de afwisseling las je een dagje waterpret in. Met het grootste pretpark van de regio Mirabilandia op nog geen drie kwartier rijden is dat zo geregeld!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging grande italia

De ligging van "grande italia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.