Villaggio Rosolina Mare Club

6
Vacanceselect.com logo

Gek op strand en zee? Dan is Villaggio Rosolina Mare Club perfect voor jullie strandvakantie; pal aan zee en de ligbedjes op het privéstrand staan al voor jullie klaar! Door de handige ligging op de landtong ten zuiden van Chioggia, rijd je ook makkelijk naar Venetië of Ravenna voor een dagje sightseeing. Prima vakantieadres dus…


Faciliteiten van Villaggio Rosolina Mare ClubBijzonder detail: het zwembad van Rosolina Mare ligt op het strand met een prachtig uitzicht op zee! Favoriete plekken van de jongste gasten zijn het kinderbad met het glijbaantje en de speeltuin op het strand. Bovendien staan de gezellige begeleiders van de miniclub te popelen om samen met de kinderen zandkastelen te bouwen, naar de verborgen schat te zoeken en swingende dansjes te oefenen. Volwassenen blijven helemaal in vorm deze zomer met spinnen en krachttraining in de fitnessruimte, aquarobics in het zwembad en de sporttoernooitjes op het strand. Toe aan een ijsje? En de dag beginnen met een goed ontbijt en eindigen met een smakelijke pizza? Schuif aan in restaurant Terrazza Mare (mét zeezicht natuurlijk…) voor het ultieme vakantiegevoel.

De omgeving van Villaggio Rosolina Mare ClubHoewel je het op Rosolina Mare waarschijnlijk helemaal naar je zin hebt, is het zeker de moeite waard om eropuit te trekken. Het charmante Chioggia wordt 'klein Venetië' genoemd vanwege de kanalen en bruggen. Omdat Chioggia ook een belangrijke vissershaven is, is de levendige vismarkt een aanrader. Zoek rond etenstijd een eettentje om de plaatselijke gerechten met inktvis, krab en paling te proeven. Een uur rijden van Rosolina Mare vind je het 'grote' Venetië waar je je helemaal kunt voorstellen hoe het hier eeuwen geleden aan toe ging. De stad ademt nog steeds een enorme grandeur uit. Lees vooraf over de avonturen van Casanova en je bent al helemaal in de sfeer. Voor een dagtocht is Ravenna ook goed te bereiken. Je raakt ongetwijfeld onder de indruk van de kleurige mozaïeken die, zeer terecht, op de UNESCO lijst staan. Deze vakantie aan de Adriatische kust wordt een vakantie vol nieuwe indrukken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging villaggio rosolina mare club

De ligging van "villaggio rosolina mare club" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.