Rosapineta

6
Vacanceselect.com logo

Camping Village Rosapineta is een groots opgezette camping, pal aan het zandstrand van Rosolina Mare. Het grote pijnboombos, waarin een deel van de camping ligt, zorgt voor lekker veel schaduw. Alle faciliteiten die deze familiecamping biedt, geven je vakantie net dat beetje extra. En wil je de omgeving verkennen? Vanaf de camping zijn verschillende fiets- en wandelroutes uitgezet, zodat je direct vanuit de camping op pad kunt. Reserveer je vakantie op Camping Village Rosapineta en verzeker jezelf van een geslaagde vakantie!


De voorzieningen van Camping Village Rosapineta Een greep uit de voorzieningen voor de kinderen: twee grote zwembaden (waarvan één geheel gerenoveerd tot lagune) met aparte kinderbaden waarvan één met glijbaan, een mini- en tienerclub, animatie en een speeltuin. Die vermaken zich wel! Verder kun je (zowel ouders als kinderen) je uitleven als je van sporten houdt. En reserveer zeker ook een keer de bowlingbaan voor een ouderwets avondje gezelligheid! Geen onbelangrijk onderdeel van de vakantie: voor ijsjes, drankjes en lekkere pizza's hoef je de camping niet af. Er is zelfs een take-away, heerlijk makkelijk!

Geniet met het hele gezin aan de Adriatische Kust! Kies voor het comfort van de vele voorzieningen van Camping Village Rosapineta en de gunstige ligging aan het strand of ga er een dag op uit. Venetië is makkelijk te bereiken; vanuit Chioggia neem je een veerboot voor de oversteek. Bezoek Chioggia zelf ook eens, je verbaast je over de gelijkenissen met Venetië. Minder bekend maar zeker ook de moeite waard is de stad Ravenna. Bewonder de prachtige mozaïeken en imposante kathedralen in deze werelderfgoedstad.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging rosapineta

De ligging van "rosapineta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.