Barricata Holiday Village

6
Vacanceselect.com logo

Zodra je in Italië uit je auto stapt, voel je je thuis op Camping Villaggio Barricata. Daar zorgt het enthousiaste animatieteam wel voor. Zij organiseren van alles voor kinderen én ouders. De camping ligt pal aan de Adriatische kust, waar het water langzaam afloopt. Je kinderen kun je dus met een gerust hart laten spelen. Intussen lig je zelf lekker op een ligbedje aan het water. Leuk vooruitzicht, toch?


LagunesVeneto is de streek van lagunes. Ook het zwembad is een lagunebad! Bulten om te klimmen en glijden en nat worden door de waterstralen, wat een heerlijke dobber- en speelplek. De Italianen op de camping maken er een gezellige boel van. Ben je mini, midi of maxi? Doe mee met dansen, sporten en spelen! Tussendoor ontspannen met een echte Italiaanse cappuccino en gelato. En natuurlijk verstaan ze hier de kunst van pizza's bakken!

Per boot naar VenetiëZonder een dagje Venetië kun je eigenlijk niet naar huis. Met de boot vaar je zo naar het centrum van de stad. Daar beland je in een tijdloos sprookje. Waterstraten waar charmante luid zingende gondeliers langzaam doorheen peddelen. Gekleurde palazzo's aan het water, wat een romantiek! Camping Barricata ligt midden in het natuurgebied Delta del Po. Flamingo's en andere bijzondere vogels spotten. Of pak een kano en roei door het door riet omgeven water. Of huur een fiets. Vanwege het vlakke Italiaanse landschap hier, is fietsen vanaf Camping Villaggio Barricata een makkie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging barricata holiday village

De ligging van "barricata holiday village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.