Sabbiadoro

6
Vacanceselect.com logo

Je hoeft Camping Sabbiadoro eigenlijk helemaal niet af. Alle ingrediënten voor een topvakantie in Italië zijn aanwezig… Toch is het leuk om een dagje op pad te gaan. De omgeving is namelijk minstens zo gezellig als dat vertrouwde plekje bij zee.


Vakantiedorpje bij zee Camping Sabbiadoro is een Italiaans vakantiedorpje bij zee. Het goudgele zand van de Adriatische kust is op loopafstand. Op de camping kun je heerlijk eten. In het restaurant bijvoorbeeld. Het is niet voor niets vakantie! Kook je zelf? Verse ingrediënten haal je bij de campingwinkel. Of in het centrum van dorpje Lignano, vlak bij de camping.

Schaduwrijke plekken Onder de pijnbomen is het goed toeven. Zoek je liever de zon op? Dan ga je naar het strand. Of het zwembad. Waar je een frisse duik neemt of meedoet aan een lesje aquagym. Je hebt alle ruimte om baantjes te trekken. En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij het kinderbad en de glijbaan.

Lignano Sabbiadoro De camping ligt bij Lignano Sabbiadoro. Het mediterrane stadje aan zee is befaamd om zijn goudkleurige zand. In het oude centrum vind je boetiekjes, restaurantjes en barretjes. Niet veel verderop wandel je door prachtig pijnbomenbos, tussen bloemen en bijzonder groen.

Avontuur voor kinderen Als het aan de kinderen ligt, gaan jullie een dagje naar Gulliverlandia. Net als reus Gulliver beleef je hier grote avonturen. Meer pretparkplezier vind je in Aquasplash! Grado en Trieste zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Of ga lekker struinen op de markt, in het gezellige badplaatsje Caorle.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging sabbiadoro

De ligging van "sabbiadoro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.