Pino Mare

6
Vacanceselect.com logo

Wat een luxe: bij Camping Pino Mare sta je in een paar stappen op een prachtig (schoon!) goudgeel zandstrand. Vanuit je stacaravan hoor je het ruisen van de golven, heel rustgevend. Een echte topcamping om bij te tanken en zeeën van tijd samen met je gezin. Ultieme luxe? Plan een dag ontspanning in het wellness centrum. Wat een superplek!


Windsurfen, waterfietsen en wellnessEen leuk zwembad met apart kinderbad, een niet te hoge glijbaan en een bubbelbad, hier kom je die zonnige zomerdagen wel door! Windsurfles voor oudere kinderen, waterfietsen, (tafel)tennissen en volleyballen. Relaxen in het zwembad, relaxen op een ligbed of relaxen in het wellness centrum. Mét sauna, Turks bad, een Kneipp parcours en massages (tegen betaling). Dat wordt echt genieten!

Opvallend ruime plaatsenOp Pino Mare valt het direct op. De plekken tussen de pijnbomen zijn ruimer dan bij de meeste andere campings aan de Adriatische kust. Heerlijk dat buitenleven!

Lignano Pineta, Triëst en VenetiëOp Pino Mare vind je een goed visrestaurant (zelfbediening), maar probeer ook eens een van de lekkere Italiaanse restaurantjes in Lignano Pineta. Hier vind je ook leuke winkeltjes en op maandagochtend de markt, zeker een keer doen! Camping Pino Mare ligt tussen Triëst en Venetië. Allebeiprima te rijden voor een dagtocht. Vlak voor Triëst ligt het grootste grottencomplex ter wereld, de Grotta Gigante: imposant! Neem in Triëst het ouderwetse trammetje van het Piazza Oberdan naar Opicina, een belevenis op zich. En drink koffie in een van de historische stamcafés van schrijvers als James Joyce, Kafka en Freud. Geen gewone koffie, nee, een capo een gocciato of een nero. Wat? Ja, dát moet je echt zelf ontdekken. In de andere richting ligt Venetië, een tijdloos mooie stad. Geen auto te bekennen, alles wordt over het water vervoerd. Zoek (met de kinderen) naar alle verschillende boten. De ambulance-, brandweer- of begrafenisboot. Of wat vrolijker, trouw-, groente- taxi- en busboten. En wie vindt de rijkst versierde gondel? Een dag in Venetië is onvergetelijk!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging pino mare

De ligging van "pino mare" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.