Malibu Beach

6
Vacanceselect.com logo

Camping Malibu Beach is een mooie, niet al te grote, camping onder de pijnbomen, pál aan de Adriatische Zee. Zon, een verleidelijk zandstrand, lekkere zwembaden, een goed restaurant en een gezellige miniclub, Malibu Beach beschikt over alle ingrediënten voor een fijne vakantie voor alle gezinsleden. Het bruisende centrum van Lido di Jesolo vind je 2 km verderop dus als je wilt flaneren, dineren of shoppen, kan dat 'om de hoek'. En nu je hier toch in de buurt bent, kan je er natuurlijk niet eromheen: met de boot oversteken naar Venetië…wat een schitterende stad!


Een vakantiedag op Malibu BeachHet kinderbad is gemaakt voor eindeloos spelen en poedelen. Ook kleintjes durven hier van de glijbaantjes. Maar 'serieus' zwemmen kan ook of werk aan je conditie op de hydro-bikes. Meer water en fietsen? Huur een waterfiets op het strand en maak een tochtje langs de kust. Op Malibu Beach staat het enthousiaste animatieteam klaar om met de kleine gasten te knutselen, dansen (leer zumba dansen) en voetballen. Toe aan een drankje? Strijk neer in de loungebar en geniet van het uitzicht, heerlijk zo'n vakantiedag!

En natuurlijk naar VenetiëJa, het is druk in de zomer, maar als je daar doorheen kijkt, zie je nog steeds die geweldige romantische stad waar de tijd heeft stilgestaan en de eilanden rond Venetië met een verleden vol verhalen. Denk alleen maar aan de charmeur Casanova…Een minder drukke stad is Treviso. Ga niet vergelijken met Venetië. Treviso heeft een eigen charme met historische gebouwen, kleurrijke vissershuizen, rivieren, pleinen, het 'shopeiland' Pescara, ijssalons met alle smaken en fantastische eettentjes. Wist je trouwens dat tiramisu in Treviso is ontstaan? Eet smakelijk en veel plezier op Malibu Beach!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging malibu beach

De ligging van "malibu beach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.