Mare e Pineta

6
Vacanceselect.com logo

Camping Mare e Pineta ligt in de laatste resten van het eeuwenoude naaldbomenbos dat Venetië ooit met Ravenna verbond. In de buurt liggen de mooiste stranden met het fijnste zand. Tel daarbij op het blauwe water van de Adriatische Zee en alle ingrediënten voor een vakantie vol zon, zee en strand zijn aanwezig. Omdat de zeebodem geleidelijk afloopt, is het een ideale bestemming voor families met jonge kinderen. Camping Mare e Pineta is een levendig camping met ontelbare faciliteiten voor jong en oud!

Aquapark Is er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen. Ja, dat is er. Veel zwembadplezier voor iedereen! Sinds vorig jaar is er het mooie aquapark voor de kinderen. Fonteinen en glijbanen…wat een pret zullen ze hebben! En voor de afwisseling ligt het strand voor je klaar. Wie gaat het grootste zandkasteel bouwen?

A tavola!Heerlijk genieten op de camping, streekgerechten proeven of gewoon een pizza afhalen en op het terras van jouw stacaravan opeten? Genoeg keuze op het terrein. Natuurlijk kan je ook een heerlijke salade maken van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht. Alle stacaravans hebben een rijk uitgeruste keuken die zich goed leent voor een avond zelf koken!

Ravenna en omgevingZoek je meer actie met het hele gezin? Ga dan een dagje kanoën of mountainbiken. Of boek een tochtje op zee, bezoek pretpark Mirabilandia of bezoek de prachtige mozaïeken in Ravenna. Op het terrein is natuurlijk ook van alles te doen. Wat dacht je van een spelletje volleybal, badminton, tafeltennis of gewoon een potje voetballen? Alles kan hier!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging mare e pineta

De ligging van "mare e pineta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.