Tahiti Camping & Thermae

6
Vacanceselect.com logo

Waan je in Tahiti met de geweldige zwembaden op deze camping! De naam, Camping Village Tahiti, is goed gekozen: je krijgt hier echt het idee dat je stúkken zuidelijker zit! Door de prachtige zwembaden en de tropische aankleding is het sfeertje helemaal compleet. Deze groene, ruime camping heeft een privéstrand aan de Adriatische Zee. Het gratis campingtreintje brengt je naar het strand en het centrum van Lido delle Nazioni.


Ticket to the tropicsDe zwembaden hier zijn echt het neusje van de zalm. Prachtige rotspartijen, houten ligstoelen met rieten parasols…Drie zwembaden, eentje speciaal voor kinderen, exotisch als de ondiepe, azuurblauwe zee bij een tropisch strand. Over het strand gesproken: dat vind je hier ook: op loopafstand. Ga er trouwens maar even voor zitten, want de lijst met faciliteiten is hier ellenlang. Twee pizzeria's/restaurants, twee bars, per leeftijdscategorie een compleet entertainmentprogramma, allerlei sportfaciliteiten én voor de kleintjes verschillende speeltuinen, waaronder een lunapark. En wil je even tot rust komen? Duik dan een paar uurtjes het Spacentrum in. Ontspan!

Lekker actiefCamping Tahiti organiseert elke week 'Tahiti is moving'. Je snapt het al: lekker bewegen! Met een gerenommeerde gids/trainer kom je in aanraking met de prachtige natuur van het Nationaal Park Delta del Po. Wandelen of op een mountainbike. Dit natuurgebied (flamingo's!) kun je trouwens ook per boot vanaf het water bewonderen. Een prachtige stad is Ravenna. Bezaaid met monumenten die op de UNESCO lijst staan. Vol geschiedenis, klein, overzichtelijk en vriendelijk. Meer dan de moeite waard: de mozaïeken! Voor kinderen: het grootste pretpark van het land: Mirabilandia. Als je er een dagtocht van maakt, is de stad der steden Venetië, ook goed te doen. De Adriatische Kust heeft meer dan strand!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging tahiti camping & thermae

De ligging van "tahiti camping & thermae" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.