Isamar Holiday Village

6
Vacanceselect.com logo

Geweldige zwembaden, direct aan zee en dat op een steenworp van Chioggia! Isamar Holiday Village is een heerlijke camping als je op zoek bent naar een leuk vakantieadres met jonge kinderen. De zwembaden staan garant voor veel waterplezier en alle faciliteiten zorgen voor een geslaagde vakantie voor je hele gezin!


Acht zwembadenLekker rondspetteren in een van de acht (!) zwembaden, wat een feest! Zo leuk, die zwembaden hier, ondertussen zit jij relaxt met een cappuccino op het terras te kijken naar al het gepoedel. Animatie, een speeltuin, een wijnwinkel, vismarkt en zelfs een kapper: je bent van alles voorzien. Over het eten hoef je ook niet na te denken met die prima pizza's in het leuke streekrestaurant. Wat wil je nog meer? Naar het strand? De ligbedjes, parasols en strandcabines staan al voor je klaar.

ChioggiaIsamar Holiday Village is een heerlijk luie uitvalsbasis voor bezoekjes aan Chioggia, maar ook het wat verder weg gelegen Venetië is prima te bereiken. Chioggia wordt ook wel het kleine Venetië genoemd. Op donderdagmorgen is er een heel grote, gezellige markt in Chioggia! Heb je zin in een dagje Venetië, dan is dat gemakkelijk te doen vanuit deze camping. Na een uurtje met de auto stap je op de boot en twintig minuten later ben je er. Zeker een keertje doen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging isamar holiday village

De ligging van "isamar holiday village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.