Villaggio Turistico Europa Grado

6
Vacanceselect.com logo

Direct aan een mooi privéstrand, ruim en groen met veel bomen en kleurige oleanders; dat is Camping Villaggio Turistico Europa Grado. In de uiterste oosthoek van Italië ligt de lagune van Grado met zon, zee, strand én een topcamping. Ja, deze camping is een echt gastvrij en tip top verzorgd vakantiedorpje met gezellige straatjes met stacaravans en bungalows. In de 'buurtsuper' haal je de dagelijkse boodschappen en maak je een praatje. En tussendoor? Een ijsje bij de ijskraam, een drankje bij de bar en vers gebakken pizza bij een van de restaurants. Dit is vakantie!

Zwemparadijs én strandGlijbanen, stroomversnellingen en fonteinen, een jacuzzi en een mooie ligweide. Bij het zwembad hangt een relaxt sfeertje. Meer waterpret vind je op het strand. In het ondiepe water rommelen kinderen met een emmer en schepje. Of met een netje om krabbetjes te vangen. Tijd voor actie? Daar zorgt het animatieteam wel voor. Met aquarobics bijvoorbeeld. Een balletje slaan (of trappen) kan ook. Of een fiets huren. Een prima ontspannen manier om de buurt te verkennen.

Friuli Venezia GiuliaVia de lagune kom je in Grado. Het dorpje geeft een beetje een Venetië-gevoel met de wirwar van kleine eilandjes met vissershuisjes. De streek Friuli Venezia Giulia is een prachtige grensstreek. Oostenrijk, Kroatië en Italië in één. Twintig minuten rijden en je bent in het Romeinse Aquileia. Heel mooi bewaarde mozaïeken! Tip: bestel een cappuccino in het pittoreske haventje. Houd je meer van nieuwer Italiaans design? In Udine zijn meester-meubelmakers die voor merken als Moroso en Artemide werken! Nog een laatste aanrader: Triëste. Een beetje chique weemoedig Weens sfeertje en veel koffie. Gewoon door de stad slenteren, je laten verrassen en je hebt een topdag. Een strandvakantie met een bijzonder randje? Villaggio Turistico Europa Grado!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging villaggio turistico europa grado

De ligging van "villaggio turistico europa grado" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.