Village Punta Spin

6
Vacanceselect.com logo

Voor een familievakantie is Camping Punta Spin de ideale bestemming. Als je de bungalow of stacaravan uitstapt, sta je binnen enkele minuten op het strand. Minder fan van zand tussen je tenen: op de camping vind je drie fijne zwembaden. Hier is het ook goed vertoeven. Er is een enthousiast animatieteam aanwezig dat leuke spelletjes organiseert voor de kinderen. En de omgeving? Overal prachtige historische steden die makkelijk te bereiken zijn! Waar wacht je op….. 


LuchtbeddenraceWat is het hier lekker vertoeven! Er zijn 3 zwembaden aanwezig, waarvan eentje ideaal is voor de allerkleinsten. Een mooi glijbaantje en een mooi fonteintje! Bij het grote zwembad mag je meedoen aan de befaamde luchtbeddenrace. Ben jij als eerste bij de finish? In het laagseizoen is een van de zwembaden verwarmd. Iets minder mooi weer? Geen punt! Het zwembad heeft een uitschuifdak zodat je niks van het weer merkt! Mooie zandkastelen kun je bouwen aan het goudgele strand. Overdag organiseert het animatieteam allerlei leuke toernooien voor jong en oud. En als de avond valt mogen de kinderen zich klaarmaken voor de kinderdisco!

Welke pizza kies jij?Punta Spin beschikt over een uitstekend restaurant/pizzeria. Proef de heerlijke pasta's en streekgerechten. Zo veel keus en zo ontzettend lekker. Pizza's mag je ook meenemen naar je stacaravan of bungalow. Lekker eten aan je eigen terras!

Grado en omgevingGrado is een gezellige en historische havenplaats. Er is zowel op cultureel als op sportief gebied veel te doen hier. Maar stipt op nummer 1 is met de boot varen door de lagune van Grado. Prachtige omgeving en natuur en vele kleine natuureilandjes te bezoeken. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan Triest, ook bekend als “mini Parijs”.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village punta spin

De ligging van "village punta spin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.