Village Portofelice

6
Vacanceselect.com logo

Camping Portofelice ligt ideaal, namelijk direct aan zee. Via een bospad bereik je het mooie strand. Een tot de puntjes verzorgde camping met mooi aangelegde straatjes. Een gezellige bar met terras en een uitstekend restaurant, een fijn zwembad compleet met kinderbad en glijbanen. Een enthousiast animatieteam, vriendelijke personeel, zon, zee en direct aan het strand…allemaal ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

Kinderen worden heel 'felici'!'Felici' betekent 'blij en gelukkig' en dat is hier gegarandeerd! Maar liefst 3 zwembaden! En vergeet de waterglijbanen niet. Even relaxen? Pak een ligstoel of bubbel in een van de grote jacuzzi's. Doen jullie ook mee met het waterpistool toernooi? Of ga je liever naar Happy World Soft Park? Springen op grote springkussens, trampolinespringen, de laatste spannende videospelletjes spelen in de grote speelhal en last but not least…een mini kartbaan! Kies jij de Ferrari of de Lamborghini?

Opnieuw verliefd worden in VenetiëDe beroemde stad waar kanalen door de stad slingeren en de steegjes verbonden zijn door talloze bruggetjes. Pak een gondel. En vergeet onder de Brug der Zuchten de beroemde 2 woorden niet uit te spreken: Ti amo! Wordt opnieuw verliefd in Venetië! Neem de kinderen als verrassing mee naar het waterpretpark in Lido di Jesolo of verwen je smaakpapillen in deze badplaats met heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken. Voor flaneren en shoppen moet je op de boulevard zijn. Vanaf de camping ben je in binnen een half uurtje in het kleurrijke plaatsje Caorle, waar je ook de heerlijkste eettentjes vindt. Iets verder vind je het nog niet zo bekende Treviso met pleinen, paleizen, rijk beschilderde kerken en oude waterwegen en nog geen massatoerisme!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village portofelice

De ligging van "village portofelice" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.