Residence Village

6
Vacanceselect.com logo

Camping Residence Village is een niet al te grote camping in een pijnbomenbos, direct aan een breed zandstrand. Ideaal voor een lekkere strandvakantie aan de Adriatische zee op de landtong tussen Jesolo en Venetië. Een duik in zee, bijkomen met een boekje op het goudgele zandstrand of rond spartelen in een prachtig zwembad…dat is wat Camping Villaggio Residence je biedt: een volmaakt vakantieplekje.

WaterpretEen speeltuin op het strand, een watervalfontein en waterglijbanen die niet extreem hoog of eng zijn, dus ook jongere kinderen vermaken zich volop. In de miniclub of met babydance maken je kinderen ongemerkt vriendjes en ook aan de tieners is gedacht…zij leven zich uit op het (beach)volleyveld, tijdens het tafeltennissen of in de disco. Het gezellige animatieteam bezorgt zowel ouders als kinderen een onvergetelijke tijd. Zo heeft je hele gezin en leuke vakantie.

EropuitEven iets anders dan strandpret? Als je kinderen waaghalzen zijn, dan maak je ze ongetwijfeld blij met een dag spanning en sensatie in Aqualandia. En uiteraard mag een bezoekje aan Venetië of een boottochtje naar de eilandjes Burano en Murano niet ontbreken. Als je zin hebt om even te shoppen, haal dan je hart op in Lido di Jesolo. En nog dichterbij is Cavallino, ook een gezellig plaatsje met een leuke lokale markt en gezellige winkeltjes. Niet massaal, wél direct aan het strand, Camping Residence Village is de uitgelezen plek voor een fijne strandvakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging residence village

De ligging van "residence village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.