Village Italy

6
Vacanceselect.com logo

Op Camping Village Italy beleef je volop vakantieplezier. Pal aan de Adriatische Kust van Italië. Je verblijft hier op een kleinschalige camping. Met het zandstrand op loopafstand. Een heerlijke plek voor de hele familie.


Rustige familiecamping De perfecte plek voor rustzoekers met gezin: Camping Italy. Bij aankomst voel je direct de gemoedelijke sfeer. Hoge pijnbomen zorgen voor wat koelte in de schaduw. En hoor je ook de vogels zingen? Vanaf uw stacaravan wandel je zo naar het strand. De kleintjes kunnen er heerlijk spelen in het goudgele zand.

Zwembadplezier Is er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen. Ja, dat is er. Met een spannende glijbaan. In het laagseizoen zijn de zwembaden verwarmd. En in de zomer? Heerlijk zonnen op een ligbedje. Tegen de avond nog even wat boodschappen of een afhaalmaaltijd halen. Of blijf gezellig een hapje eten in het campingrestaurant.

Van strand naar Venetië Bij het strandbarretje haal je kleine gerechtjes. Lekker voor de lunch. In de verte zie je Venetië liggen. De beroemde stad waar kanalen krioelen door de stad. Verbonden door talloze bruggetjes. Pak een gondel, wandel door de nauwe steegjes. Je kijkt je ogen uit!

Stadjes en badplaatsen Camping Village Italy ligt vlak bij Cavallino. Een gezellig havenstadje om een hapje te eten. Vanuit de haven vertrekt de vaporetto. Deze waterbus brengt je naar het hart van Venetië. Na Venetië zijn ook Padua en Treviso het bewonderen waard. Genoeg cultuur dus, tijdens een heerlijke strandvakantie.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village italy

De ligging van "village italy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.