Ca'Pasquali Village

6
Vacanceselect.com logo

Camping Ca' Pasquali is een mooie, overzichtelijke camping op een paar stappen van zee. Veel faciliteiten, heel kindvriendelijk, een fijn zwembad, lekker strand en leuke speeltuin: een topper voor gezinnen! Een goede plek om te genieten van de welverdiende quality time met je gezin. Én een super uitvalsbasis voor Venetië.

Allemaal dik in ordeJe ziet meteen dat Ca'Pasquali prima wordt onderhouden door de enthousiaste medewerkers. Het gave zwembad met kinderbad en glijbanen is klasse. De opblaasbare springkussens zijn goed voor úren speelpret. Het animatieteam weet steeds weer iets leuks te bedenken om je kinderen te vermaken. En tja, dat fijne zandstrand en de geleidelijk aflopende zee zijn natuurlijk fantastisch! Zin in een hapje? Je hoeft de camping niet af, want je eet hier (heel betaalbare) écht Italiaanse gerechten van goede kwaliteit. IJsjes, koffie, zoetigheid, allemaal prima. Het is maar goed dat je ook kunt fitnessen hier!

Boot naar VenetiëWinkelen, karten, naar een aquapark of aquarium? Allemaal te vinden in Lido di Jesolo op 15 km! En het romantische Venetië is uiteraard een must. Op 5 km van de camping vertrekt de boot naar deze prachtstad. Wil je een onbezorgde zonnige familievakantie? Camping Ca'Pasquali is the one!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging ca'pasquali village

De ligging van "ca'pasquali village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.