Mediterraneo Camping Village

6
Vacanceselect.com logo

Dé camping voor zon, zee en strand en natuurlijk het romantische Venetië. Camping Mediterraneo ligt direct aan het prachtige strand van de Adriatische zee. Goed onderhouden en heerlijk in de schaduw van de hoge pijnbomen. En van alles te beleven: animatie, sporten, activiteiten en entertainment voor alle leeftijden.

SpeelparadijsCamping Mediterraneo is zo'n camping waar je niet vanaf hoeft. Als het aan de kinderen ligt al helemaal niet. Naar het zwembad? Of naar de luchtkussens en trampolines? Knutselen, voetballen of tafeltennissen kan ook. En je hebt het strand naast de deur. Windsurfen, waterfietsen, er is van alles te doen! Of je pakt dat lekker dikke vakantieboek en installeert je op je strandbedje.

WaterstadVenetië! Daarvoor ben je hier natuurlijk ook. De boot vertrekt vier kilometer verderop. En in 40 minuten sta je op de kade waar souvenirverkopers elkaar verdringen. Zo'n Venetiaans masker is een musthave. San Marco plein, Dogepaleis, Rialtobrug…De hoogtepunten mag je niet missen! Wist je dat Venetië meer dan 400 bruggen heeft? Ze verbinden de kleurrijke eilandjes. Gondels varen door kronkelige waterstraten. Als je tijd hebt, ga dan op zoek naar de minder toeristische wijkjes. Bestel een caffè in een cafeetje en geniet van de reuring om je heen. Divertiti!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging mediterraneo camping village

De ligging van "mediterraneo camping village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.