Union Lido

6
Vacanceselect.com logo

Een bruisend vakantiedorp met maar liefst 5 sterren! Direct aan zee met fantastische zwemparadijzen en zoveel winkeltjes, animatie en activiteiten, dat je niet van het terrein hoeft en eigenlijk ook niet wílt. Het echte vakantiegevoel: je kinderen krijg je het zwembad niet uit, houd je zelf in vorm op het fitnessparcours, kabbel met je voeten in het lauwe zeewater of geef je compleet over aan de wellness behandelingen. En 's avonds na een heerlijk pizza, kijken naar je glunderend dansende kinderen.

Bruisend

Pak het campingtreintje voor wat sightseeing. Camping Union Lido is namelijk een dorp van formaat, waar je je ogen uitkijkt. Springen in het springkasteel. In het zwembad dansen en sporten met het animatieteam. Of ga je liever op eigen houtje baantjes trekken, van de waterglijbanen roetsjen en dobberen op de relaxte lazy river? Uniek: een zwembad met zandbodem en een zandstrand! Als de avond valt komt het dorpscentrum tot leven. Winkeltjes, boetiekjes en restaurantjes bij de vleet. Lekker eten op een terrasje onder de bomen. Heb je je favoriete ijssmaak al gekozen bij de gelateria? Voordat je gaat slapen nog even dansen in de kinderdisco. En morgen? Bubbelen in de spa met zeezicht of naar Venetië?

Het Venetiaanse leven

In Venetië rijden geen bussen maar varen vaporreti. Ze varen heen en weer in de lagune en brengen je overal naartoe. Venetië is de stad van carnavalsmaskers en van piazzas waar een aperitivo nooit overgeslagen wordt. Het autovrije dagelijks leven heeft hier wat sprookjesachtigs. Pak de boot terug naar Punta Sabbioni. In een kwartiertje rijd je terug naar de camping. Onderweg kom je langs het levendige badplaatsje Lido di Jesolo. Een plaats van mensen kijken, lekker eten en het geweldige Aqualandia. Verrassing voor de kinderen…Pak de zwemkleding maar vast in!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging union lido

De ligging van "union lido" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.