Cavallino

6
Vacanceselect.com logo

Als je op zoek bent naar een gezellige familiecamping aan de Adriatische Zee, is Camping Village Cavallino een prima keuze. Direct aan het strand met een beschutte ligging middenin een pijnboombos met veel hoge pijnbomen en andere mediterrane beplanting. Je kinderen spartelen lekker in een van de zwembaden terwijl jij even relaxt langs de kant. Of samen hoge zandkastelen bouwen op het strand. Alles kan, niks hoeft. Vakantie! 


Wat ga je doen op Camping Village Cavallino?De faciliteiten op een rijtje:
• Twee zwembaden met glijbanen
• Restaurant/pizzeria
• Fietsverhuur

Voor de kinderen:
• Een kleuterbad met fontein
• Animatie en miniclub
• Grote speeltuin

De Adriatische Kust!Een paar kilometer van Camping Village Cavallino ligt het centrum van Cavallino. Ga hier naar de lokale markt voor sappig fruit en groente zo uit de grond naar de kraam. Voor het serieuze shoppen ben je in twintig minuten in Lido di Jesolo met (volgens de experts) de langste winkelstraat van Europa! Tien minuten verderop in Punta Sabbioni stap je op de ferry naar de ultieme 'stad van de liefde'. Een half uur later loop je over het San Marco plein. Punten scoren bij je kinderen? Een uurtje en je zit in het pretpark Gulliverlandia. Vakantie vieren op Camping Village Cavallino? Goed idee!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging cavallino

De ligging van "cavallino" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.