Villaggio A Mare

6
Vacanceselect.com logo

Villaggio A Mare ligt in Altanea Est Caorle waar liefde voor leven en schoonheid onderdeel uitmaken van de hartstochtelijke cultuur. Het zonovergoten Italië met haar kleurrijke dorpjes en sfeervolle vissersbaaitjes wacht op je! 


Loop in slechts vierhonderd meter naar de Adriatische zee. Spoel je zoute en bruin gekleurde huid af onder de douche na een verfrissende duik. Ga nog even lekker liggen want een parasol en twee comfortabele ligbedden staan tot je beschikking! De omgeving ontdek je tijdens een mooie wandeling of een actieve fietstocht.

Luxe vakantiehuizen met terras en parkeerplek Het Italiaanse gevoel voor mode en stijl zie je terug in de smaakvol ingerichte vakantiehuizen die zijn voorzien van een eigen parkeerplek. Koken in het huisje is erg gezellig en de keuken is van alle gemakken voorzien. De airconditioning zorgt voor verkoeling. Leun achterover op je terras terwijl een heerlijk glas Italiaanse wijn je vingertoppen verkoeld. Je bezondigen aan een frietje met mayonaise kan bij de snackbar.

Zwembad met kinderbadVillaggio A Mare wordt omgeven door natuurschoon. Het park heeft maar liefst twee zwembaden! Van de zon genieten terwijl je kinderen in het water spelen; dat is het ultieme vakantiegevoel! In het kinderbad is er trouwens ruimte genoeg voor de allerkleinste om het water te ontdekken. Maar ook de speeltuin is razend populair! Voor een uitstekende Italiaanse maaltijd kun je terecht bij het restaurant op het park.

Romantisch VeronaOoit werd Verona door de Romeinen gebruikt als uitvalsbasis voor hun veldtochten maar tegenwoordig is het een toeristische trekpleister! Dat is niet verwonderlijk want midden door de stad stroomt rivier de Adige. Een aantal prachtige oude bruggen verbinden de stadsdelen. Als je hier bent mag een bezoek aan het amfitheater niet ontbreken!

Kunstzinnig VenetiëHet Palazzo Ducale van Venetië ligt naast de beroemde Basiliek van San Marco. Het paleis wordt gezien als een meesterlijke creatie van Gotische kunst. Het diende zowel als woning, stadhuis en gerechtshof. Het werk van grote meesters zoals Paolo Veronese en Vittore Carpaccio is hier nog altijd te bewonderen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging villaggio a mare

De ligging van "villaggio a mare" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.